bucatari priceputi...

... si suntem pasionati de pizza. Facem aluatul cel mai bun. Presaram ingredientele necesare, punem totul la cuptor si... aducem pizza mult dorita direct la dumneavostra.
N-am incheiat. Sunt si alte bunatati. Dar sa nu anticipam...

Da, facem o pizza adevarata pentru ca e specialitatea noastra. O serviti direct la noi? E atat de simplu sa ne gasiti, suntem aproape de centrul orasului. E liniste si e placut la... cum ii spunem? Mamma Mia? Sau Don Felipe? Indiferent de nume, importanta e atmostera. E calda si primitoare, plus o muzica in surdina. Sunteti curiosi despre starea curateniei sau a igienei? Ireprosabile!

Sau daca doriti sa venim noi la dumneavoastra, o facem cu toata placerea. Indiferent de comanda, o onoram intr-un timp scurt, la locul dorit si fara costuri suplimentare. Nu e convenabil asa?

Nu putem termina prezentarea fara sa va spunem ca suntem prima pizzerie autentic italiana din Oradea. Si alaturi de prestigiu mai avem si altceva. Tot bun si tot delicios. Felul principal? Sau un desert? Sau paste? Da, le avem si sunt extraordinar de apetisante.

Ne pare bine ca ne-am prezentat si va dorim toate cele bune. Si... VA ASTEPTAM!

Mamma Mia Don Felipe, Oradea

galeria de imagini este edificatoare